14 Ağustos 2009 Cuma

Kotu olmasaydi iyiyi taniyabilir miydik?


Bazi insanlar ne kadar dusuncesiz, saygisiz, anlamsiz, faydasiz, guvensiz, samimiyetsiz, degersiz, duyarsiz, hayirsiz, inancsiz, kafasiz, meymenetsiz, nursuz, ölçüsüz, patavatsiz, sevimsiz, tutarsiz, ugursuz, vicdansiz...

boyle biri varsa hayatinizda tez vakitte uzaklasin. Peki ya gidecek yeriniz yoksa, o da bir turlu gitmiyorsa?!

iyi olmayi secenlerdenseniz, siz siz olun, yolunuzdan sasmayin. Cunku zor olan bu. Bunu basarirken uzun ve yuksek atlama engelleriyle karsilasacaksiniz elbette. EEE oyle sinavsiz sinif gecme var mi hic bir okulda? Sabir sabir yaaa sabir!

(ne mi oldu? bugun sahit oldugum bir olay uzerine aklim sasti, icimi bosaltmak istedim)

4 yorum:

mermaid dedi ki...

aynı olay beni de delirtiyor. gidecek yer arayanlardanım. ama söylediğin çok doğru. ne yapmalı, ne etmeli, sabretmeli bitene kadar:)

İrem dedi ki...

Şahane bir yazı olmuş. Böyle insanlar oldukça iyinin kıymeti biliniyor. Sıraladıkların arasında yok amam en fenası küstah olanlar galiba...

Sibelbek dedi ki...

kötüye bile sevgiyle karşılık vermek var ama insanın içinde sevgiden, sevecenlikten eser yoksa, istediğin kadar iyi davran, nato mermer, nato kafa!

umursamamak var ama bazen öyle olaylar oluyor ki (bugünkü gibi) boşver diyemiyorsun, ne diyeceğini, ne yapacağını da bilemiyorsun.

Allah bize sabır, onlara akıl fikir, iyi niyet en önemlisi insanlık versin!

nuriye dedi ki...

KONUYU BILMIYORUM VE BILIYORUM KI UYGULAMASI ZOR AMA SALLAYIN GITSIN BESTE'CIM. YOKSA UZERINIZE YAPISIRLAR...