23 Şubat 2010 Salı

Mimlenen ben cevaplarımla karşınızdayım.

Tatlı kuş ablam http://yazaski.blogspot.com/ bana 2 şeker mim atmış... 1 numaralı mim, evimin bir köşesi ve dinlediğim müzik!  

Evimin bir köşesinde karşılıklı duran iki küçük heykelcik var. Biri kitap okuyan bir kadın, diğeri de yine kitap okuyan bir melek. Bunların arasına bir mum koydum. Aksam hava kararınca yakıyorum mumu, ortaya son derece romantik bir atmosfer çıkıyor. Arkadaki ağaç da dilek ağacım. Zaman zaman üzerine uğur getireceğine inandığım objeleri asıyorum. Şu an, bir dalında Ayla'nın Bodrum'dan getirdiği "nazar boncuklu çan", bir dalında da ablamın hediyesi "lucky" logolu kolye asılı. Köşenin benim için mesajı ise, kitap okumayı hatırlatması... Hatırlatmaya neden mi ihtiyacım oluyor. Tüm gün yazan ve okuyan biri oldugumdan gozlerim yorulabiliyor aksama kadar. Ve kitaplar ihmale gelmez... Gördüğünüz gibi bir tarafta da sevgilimin bana doğum günü armağanı  "Ejderha Dövmeli Kız". Okunmak için sırasını bekledi sabırla, şimdi sıra onda... 


Müziğim: Arabada bir sabah dinleyip, bugun defalarca art arda caldigim sarki, Andrea Bocelli-Melodramma




İkincisi de evimizin antre köşesi.

Antre köşemde de yine sevgilimin doğum günümde hediye ettiği kurbağalı welcome süsü var... Çok tatlılar.

Mimi yolluyorum ugurböcügu İrem ve tibetdiyarı Siboş'a...

6 yorum:

yıldız dedi ki...

Onlar ne güzel karşılıklı oturmuş kitap okuyorlar:))

Kitap nasıl gidiyor?Merak ettiğim bir kitap

Sibelbek dedi ki...

aslında çok keyifle cevaplayacağım bir mim bu ama biliyorsun bu ara ev arama çalışmaları hala devam etmekte. yeni evimizle ilgili çok güzel hayallerim var eğer hayallerimdeki gibi bir ev bulursak... hakkımı o zaman kullanmak isterim sorun olmazsa, zira şu anki evimizle birbirimizi sevdiğimiz pek söylenemez :)

Gelincik dedi ki...

Yıldızcım, kitap baya iyi başladı, ilerledikce paylasirim...

Gelincik dedi ki...

Yıldızcım, kitap baya iyi başladı, ilerledikce paylasirim...

obez ve şişman bir sevgi dedi ki...

mutfak duş ve yatak. benim favorilerim :)

Deniz dedi ki...

seviyorum bu köşeni...