7 Temmuz 2009 Salı

Ayın doğuşu ve batışı arasında yaşanan mucize!

Nostradamus Kehanetleri, Maya takvimi ve Babillerden kalan bilgiler ve bunlara dayanarak ortaya atilan teoriler, 2012'de bize bir seylerin olacagini isaret ediyor. Ama ne?

Takvim de kehanetler de bu tarihte son buluyor. Gökbilimcilerin dedigi o ki; kayip gezegen ya da tanrilarin gezegeni veya 10. gezegen olarak isimlendirilen Marduk (Nibiru) Gezegeni 21.12.2012'de 3600 yillik turunu tamamlayip dunyaya yakin bir geçiş yapacakmis. Bu gecis sureci dunyanin rutinini etkileyecek, manyetik alan degisimi nedeniyle seri seklinde doğal afetler yasanacakmis. Tıpki bundan 3600 yil once nuh tufaninda yasananlar gibi.

Bu kimilerine gore kıyametin ta kendisi, kimilerine gore insanligin 3. boyuttan 5. boyuta gecisi yani "altin cag" olarak adlandirilan "baris donemi"nin baslangici. telepatinin artmasiyla beraber yalan-dolanin yok olmasi... bu iyiye isaret. dusunsenize siyasetin gelecegi noktayi, ben bu politikacilari dogru soylerken hayal bile edemiyorum. bu surece adapte olamayanlarin ani olumler yasayacagina dair gorusler de var.

daha bir suru detay var aslinda ama bir optimist olarak yalnizca daha iyi bir dunyaya gecis yapacagimiz bir surec olacagini dusunmek istiyorum.

Bu gece dolunay var. gokyuzune dogru bakip, biraz guzel hayaller kuracagim. kadehimi aya kaldiracagim ve dilek dileyecegim. Dolunay bana her zaman iyi gelmistir.

"Ay"la arasi iyi olanlara duyurulur...

Hele bir de gecenlerde ayin dogusu ve batisi arasinda uyanik kaldigim bir sure olmustu ki, simdi anlatmaya kelimeler yetmez, yasamak gerek... Ustelik ay hilaldi ama etrafindaki hare sayesinde goz dolunay halini secebiliyordu. ayni yandaki goruntuydu.
Tıpkı bir "mucize" gibi!






2 yorum:

absalom dedi ki...

ben bu kadar kçtü beslenme...
bozuk uyku düzeni...
alkol-sigara-kafein üçlemesiyle 2012 ye kadar yaşamam diye düşünüyorum :)

rahatım yani :))

Sibelbek dedi ki...

bir de 28 Ekim 2011 tarihi var iddaalar arasında.
asıl global krizin bu tarihte patlayacağı, şu anki sürecin gidişini saklamak için dikkatlerin 2012'ye odaklandırıldığı söylentileri...
28 Ekim 2011 tarihinde yaşanacak kriz sonrası devlerin, doğal olarak paranın çöküşünün yaşanacağı, ardından da paraya bağımlı olmayan yeni bir düzene mecburi geçiş yapılacağı, bu yüzden başıbüyüklerin dikkati 2012'ye odaklayarak kitlesel bilincin bundan uzaklaştırmaya çalıştıkları söylentileri.
öyle veya böyle önce bir çöküş ardından güzel bir gelecek bizi bekliyor diye düşünüyorum ben.
hadi hayırlısı :)