31 Temmuz 2009 Cuma

Strawberry Mojito, Eraser Head, Long Island... Hangisi, ne kadar guzel, ne kadar etkili?


Dün akşam iş çikişi - konser öncesi biraz boş vaktimiz vardi. Açikhava’ya yakin olmasi ve bir haftadir İrem’le Strawberry Mojito içme hayalimizden dolayi Maçka’daki Midpoint’e gittik. Önce Mojito’mu içtim, guzeldi. Seridi. Hafifti. Cabucak bitti. Servis yapan arkadaşa bunun üzerine ne iyi gider diye sordum, bana erase head diye bir kokteyl onerdi. Erase silmek, head kafa, yani kafayi silmek... eee super iste tam ihtiyacim olan sey dedim ve siparisimi verdim. İçinde yanilmiyorsam rom, bacardi, absolut ve daha bir suru sey vardi, ne beklersin adi erase head olan bir ickiden, bas donurucu, ic giciklayici, sert! ama gelen icki son derece tatli hic de bana gore degildi, dun aksam icin. İrem icmeye talip olunca 3. ickimi secmek icin dusunmeye basladim. Sibelse minik minik hepsinin tadina bakti. Deniz’in ve servis yapan arkadasin tavsiyesi uzerine – bu sefer benim de kafama yatti- Long Island Ice Tea soyledim. Yine hafifti ama limonlu olmasi nedeniyle en azindan tatli degil, ekşiydi. Sevdim. Yine icerim ama etkisi biraz sönük. Bir sonraki sefer Dry Martini icmek icin sozlestik... Konsere gittik.

8 yorum:

Deniz dedi ki...

konser bahane, içkiler şahane:)))
acaba yarın akşam Venedik'te nerede yiyecek, içeceksin???????

Sibelbek dedi ki...

yaa, eveeettt! İtalya'da da iç bol bol :)))

yahu benim niye içki kültürüm yok!? bi takılmışım, rakı ve biraya! :(

İrem dedi ki...

Canım ya bol bol yeni şeyler dene orada... Sibel'ciğim üzülme canım ya, ben içmeyen birisi olarak bu kadar genişlettiysem, sen seven birisi olarak 3 yemek sonra prof olurun :)

birkadin dedi ki...

hemencecik aklima yaziverdim erase head'i :) mojito icmekten baska bisey bilmiyorum ben de :)

gene kimin konseri vardi ve ben kacirdim merak ettim :)

Gelincik dedi ki...

:))) dene dene... tatlı içki seviyorsan begenirsin. konser yalın-goksel konseriydi. eglendik valla.

ebvatathemua dedi ki...

Kokteyllerin isimlerine de tatlarına da bayılıyorum ben.
Afiyet olsun ;)

Gelincik dedi ki...

sagol ebvata, denemeni tavsiye ederim o zaman :)

mermaid dedi ki...

şekercim 'erase head'olmuşsun ama:) deneyeceğim dediğiniz martini bianco hani uzun uzun bardağından bahsettik, tadını tarif et dedi İrem başaramadım. Tat nwasıl tarif edilir sahi? çok güzel bir akşamdı ama. long island ice tea'den de min 3 içmeni öneririm.